ВУЧИЋ: СРПСКИ НАРОД НЕЋЕ ОСТАТИ БЕЗ ПОДРШКЕ СРБИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

ВУЧИЋ: СРПСКИ НАРОД НЕЋЕ ОСТАТИ БЕЗ ПОДРШКЕ СРБИЈЕ


Српски народ неће остати без подршке Србије, шта год да се дешава, јер нам је важно да Срби са Косова и Метохије буду сигурни и своји на своме, поручио је данас предсједник Александар Вучић.

"Без исхитрених потеза, увек уз свој народ и за бољу будућност наше деце, то је политика коју водимо и за шта се залаземо на дневном нивоу.
 
Настављамо да чувамо националне интересе, истовремено се борећи за сваку фабрику, за све што може да донесе добробит, да будемо све јачи, да будемо све бољи.
 
Уздамо се у себе и верујем да ћемо успети да сачувамо мир и стабилност, наш народ и нашу Србију", поручио је Вучић на инстрагам профилу "Будућностсрбије", уз видео снимак.
 
У том снимку је рекапитулирана претходна седмица, током које се Вучић сусрео са привредном делегацијом САД, делегацијом ММФ, присуствовао здруженој вежби Војске Србије "Маневри 2022", али и разговарао са Мирославом Лајчаком, те присуствовао посебној сједници владе о КиМ и разговарао са амбадаорима Кине, Русије и САД о ситуацији на Космету, где су српски представници напустили косовске институције, након посљедњих једностраних потеза Приштине.

(Независне)