Специјалци са дугим цијевима стигли на Брњак :: Semberija INFO ::

 

Специјалци са дугим цијевима стигли на Брњак


Министар унутрашњих послова самопроглашеног Косова Џељаљ Свечља у пратњи специјалаца дошао је на административни прелаз Брњак.

Свечља је насмијан и окружен припадницима специјалних јединица, који су носили аутоматско оружје у рукама, рекао да "цијела косовска полиција" испуњава своје службене дужности.

"Данас сам посјетио пункт у Брњаку и станице полиције у Брњаку и Јасеновику. Сви припадници полиције предано испуњавају своје службене дужности обезбјеђујући мирно окружење и услуге за све грађана на цијелој територији Косова", рекао је Свечља који је Брњак посетио у тренутку кад се у Сјеверној Митровици одржавао велики народни скуп Срба са КиМ.

Полицијске станице и регионална команда за сјевер КиМ од јуче немају више припаднике српске националности који су скинули униформе због терора Приштине према Србима, преноси Нова.

Још се процјењује које снаге би требало упутити на сјевер Косова и Метохије како би се обезбиједиле четири полицијске станице полиције које су Срби напустили. Одлука ће вјероватно пасти на Кфор чији ће припадници бити упућени из базе Ново Село код Вучитрна.


Независне новине