РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА СРБИЈЕ ОРГАНИЗУЈУ 7. МЕЂУНАРОДНИ ФОРУМ О САРАДЊИ :: Semberija INFO ::

 

РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА СРБИЈЕ ОРГАНИЗУЈУ 7. МЕЂУНАРОДНИ ФОРУМ О САРАДЊИ


Развојна агенција Републике Српске и Развојна агенција Србије организују 7. Међународни форум о сарадњи, који ће се одржати 03. и 04. новембра 2022. године у Требињу.
 
Форум ће на једном мјесту окупити привреднике из земаља региона и ЕУ, представнике државних институција и привредних комора, развојних агенција и других организација које пружају подршку привреди с циљем размјене искуства, промовисања њихових производа и услуга, као и успостављања нових пословних контаката и будуће сарадње.
 
Централни догађај Форума биће Међународни пословни сусрети за предузећа и кластере који се организују под окриљем Европске мреже предузетништва. Сектори који ће бити заступљени су информационо-комуникационе технологије, прерада метала, дрвна и грађевинска индустрија, текстил, аутомобилска индустрија, пољопривреда, енергетска ефикаснонст, пластика и производи од пластике и туризам. Учешће на пословним сусретима је бесплатно а регистрација, која је обавезна, доступна је на службеној интернет страници догађаја: 7th-international-cooperation-forum-trebinje-2022.talkb2b.net најкасније до 1. новембра 2022. године.
 
Пратећи програм Форума подразумијева организацију панел дискусија и семинара о различитим темама, с циљем представљања најбољих пракси, умрежавања идеја, размјене информација, као и проналажења потенцијалних инвеститора и партнера за реализацију пројеката од заједничког интереса.
 
Претходних шест Форума који су одржани у овом формату окупили су више од хиљаду учесника - привредника и релевантних институција из Републике Српске и Републике Србије, али и Словеније, Аустрије, Мађарске, Турске, Русије, Кине и других земаља.