ШОКАНТНИ СЛУЧАЈ У ФОЧИ: БЕБА ИСПАЛА НА ПОД ПРИЛИКОМ ПОРОДА :: Semberija INFO ::

 

ШОКАНТНИ СЛУЧАЈ У ФОЧИ: БЕБА ИСПАЛА НА ПОД ПРИЛИКОМ ПОРОДА


Foto: Ilustracija
Полиција провјерава наводе пријаве збо несавјесног пружања љекарске помоћи у Универзитетској болници Фоча гдје је новорођенче задобило повреде у предјелу главе, потврђено је "Независним новинама".

Извор "Независних" рекао је да је беба рођена прије неколико дана те да се провјеравају наводи пријаве да је током порода медицинском раднику беба испала на под чему је наводно присуствовало више особа, али да у том моменту нису адекватно одреаговали.

"Беба је у таквом стању предата мајци, али се њено стање искомпликовало и беба је упућена у Сарајево гдје је констатовано да има повреде главе", рекли су наши извори.

Како нам је речено у Полицијској управе Фоча, случај је 20. августа полицији прво пријавио дежурни љекар КЦУ Сарајево.

Полицији је рекао да је у КЦУ Сарајево довезено новорођенче са повредама у предјелу главе, рођено у Универзитетској болници Фоча.

"Истог дана од стране оца новорођенчета пријављен је несавјесан рад љекара у Универзитетској болници Фоча.  О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње који је наложио да се предузму све мјере и радње на документовању кривичног дјела несавјесно пружање љекарске помоћи", рекли су у ПУ Фоча.

Наши извори кажу да је беба оперисана и према незваничним информацијама није животно угрожена.

(Независне)