Неђо Ђурић кандидат СПС-а за предсједника РС :: Semberija INFO ::

 

Неђо Ђурић кандидат СПС-а за предсједника РС



ПРИЈЕДОР - СПС је на сједници Предсједништва у Приједору донио одлуку да на позицију предсједника РС кандидује Неђу Ђурића, редовног члана Академије наука и умјетности, саопштено је данас из те странке.

Како су саопштили, усвојене су и листе кандидата ове странке за Народну скупштину РС.

Такође, у саопштењу је наведено да је гост на сједници Предсједништва СПС био предсједник Покрета социјалиста и министар унутрашњих послова у Влади Србије Александар Вулин.

Горан Селак, предсједник СПС-а је након сједнице рекао да се СПС залаже за што ширу сарадњу са Србијом те да СПС има свој политички пут који подразумијева окупљање српског народа око заједничких циљева и интереса.

"Наше листе чине најбољи и најквалитетнији људи у свим изборним јединицама, а наш кандидат за предсједника РС је истински патриота, човјек који је обављао најодговорније функције у друштву и који има одговор и рјешења за РС. Увјерен сам у још један велики успјех СПС, јер имамо сјајне људе, најквалитетнији програм и велику подршку народа. Посебна нам је част што је данас са нама наш пријатељ и брат Александар Вулин, човјек чију искрену подршку имају сви они који желе добро српском народу и сви они који су спремни да раде на окупљању и заједништву Срба, ма гдје живјели", рекао је Селак.


Независне новине