Сумњива смрт Александре из Шапца у мотелу код Бијељине: Отишла на пут с дечком, а онда је испред смјештаја пронађено њено тијело :: Semberija INFO ::

 

Сумњива смрт Александре из Шапца у мотелу код Бијељине: Отишла на пут с дечком, а онда је испред смјештаја пронађено њено тијело


Александра Петровић (23) из околине Шапца преминула је под мистериозним околностима у једном мотелу код Бијељине, а полиција, према наводима, истражује њену смрт.

Према незваничним сазнањима, Александра је прије двије недјеље била у Бијељини са својим дечком, који је полицији испричао да је дјевојку усред ноћи затекао објешену у купатилу собе у којој су одсјели.

– Трагични догађај полицији је пријавио љекар Хитне помоћи, коју је те вечери позвао рецепционар. Дјевојка је пронађена испред мотела, јер ју је, наводно, тамо изнио дечко, који ју је пронашао мртву у купатилу. Он је навео да се пробудио усред ноћи, а да ње није било у кревету. Како је, наводно, рекао, када је ушао у купатило, доживио је шок, јер је дјевојка висила, па ју је скинуо и изнио испред мотела – прича извор Курира и додаје да је младић испитан у полицији.

Према његовим ријечима, надлежни утврђују да ли је млада Шапчанка заиста извршила самоубиство.
– Покренута је истрага и наложена обдукција. Има одређених индиција које указују на то да би самоубиство могло бити инсценирано како би се прикрили трагови злочина – објашњава извор.

Отишли у Бијељину да се забаве

Рајко Петровић каже да се његова кћерка с момком који ју је затекао мртву забављала годинама.
– Колико знам, дуго је имала тог дечка, путовали су често, наводно су и тада мало отишли до БиХ да се забаве и одморе – каже отац покојне девојке.

– Не знам шта се тачно догодило јер још нисам добио резултате обдукције. Моја кћерка је била љепотица какве нема у Мачви, у основној и средњој школи је учествовала на разним такмичењима, преко 25 златних медаља је освојила – прича неутешни отац и објашњава да с кћерком није био у контакту двије године, али је из разговора с њеним пријатељима схватио да није одавала утисак особе која жели да се убије. Развео сам се од њене мајке, па се она наљутила на мене, нисмо више били блиски. Пријатељи кажу да је била ведра, нису слутили да ће се убити. Како је умрла, и даље ми није јасно, да ли је хтјела да науди себи или се само играла – кроз сузе говори отац и наглашава да је послије трагедије био у контакту с кћеркиним момком.

– Он је долазио, љубио је њену слику, плакао… Каже да се сама обесила, он је био тамо, ја не знам шта да мислим. Да ли је крив, то не знам, само знам да ће он живот наставити, наћи другу дјевојку, а моје дијете, мој анђео је под земљом и ја ту не могу ништа – плаче отац.


Српскаинфо