“БРКОВИ” У ПОСЈЕТИ БАЊАЛУЧКОЈ ПИВАРИ :: Semberija INFO ::

 

“БРКОВИ” У ПОСЈЕТИ БАЊАЛУЧКОЈ ПИВАРИ


Foto
Бањалука, 30. мај 2022. године -  Након незаборавног спектакла на прве двије фестивалске вечери, петог по реду “Мото феста” Бањалука, у сусрет трећој фестивалској вечери у просторијама Бањалучке пиваре организовано је дружење са члановима музичког састава “Бркови”.
 
Илија Шетка, фронтмен групе “Мореуз” и како за себе воли да каже, и фронтмен Бањалучке пиваре је био домаћин овим музичарима истичући да му причињава велико задовољство што има прилику да их угости на овај начин.


 
 “Јако ми је драго што је мој пријатељ и колега Шемсо из “Бркова” данас овде са целим својим бендом  дошао у Пивару како бисмо обишли погоне и пробали Нектар док је још нефилтрирано пиво. Такође је занимљиво да је Шемсо донео поклон, своје пиво које се зове “Бркови” и драго ми је да ћу имати прилику да га пробам  и што ћемо се мењати за пива. Веома нам је значајно што је Бањалучка пивара тј. Нектар већ дуги низ година уз “Мото фест” који чини сјајна екипа уз коју овај фестивал постаје све бољи и бољи и расте из године у годину. У протекле двије године је пандемија утицала на посећеност, али ове године је јасно да је фестивал у пуном сјају,” изјавио је Илија Шетка, директор Бањалучке пиваре. 
 
Фронтмен групе “Бркови” је нагласио да му је драго што су посјетили  Бањалучку пивару јер је Бањалука позната управо по Нектар пиву. 


 
“Премда баш нисам из тог мото свијета, радо смо се одазвали позиву да по други пут наступимо на “Мото фесту” Бањалука, а  као извођачу драго нам је да фестивал расте. Посебно ми је драго што смо данас овдје, по први пут у Бањалучкој пивари и што поред Нектара имамо прилку пробати и Бањалучко пиво. Чак сам смислио и један слоган за ову пригоду “Ако вас муж смара, ако вас жена или муж вара нек вас утјеши Бањалучка пивара (смијех),” рекао је Шемсо, фронтмен групе “Бркови”.
 
У Бањалучкој пивари истичу да су поносни што Нектар, највећи пивски бренд из БИХ, већ дуги низ година, поносно стоји уз највеће фестивале у БиХ  као и бројне друге музичке манифестације. Опредјељеност Бањалучке пиваре јесте да подржи културу и рок музику, а посебно мјесто заузимају и други музички догађаји. Поред овог фестивала,  ‘Нектар’ пиво је заштитни знак ‘Нектар Гарден фест-а’ који се одржава у периоду од 01. јула до 03. јула  и ‘Нектар ОК феста’ који се одржава у периоду од 15. до 17. јула.