А.Д.“ГРАД“ БИЈЕЉИНА НА САЈМУ ПОЉОПРИВРЕДЕ У НОВОМ САДУ :: Semberija INFO ::

 

А.Д.“ГРАД“ БИЈЕЉИНА НА САЈМУ ПОЉОПРИВРЕДЕ У НОВОМ САДУ


Foto
Трећег дана сајма у Новом Саду А.Д. “Град” Бијељина организовао је пресс конференцију на којој су поред директора Бранислава Влаче говорили и помоћник министра у Министарству пољопривреде, водопривреде и шумарства Републике Српске др. Зоран Малетић, те предсједник Привредне коморе Војводине г-дин Бошко Вучуревић. У свом обраћању директор Влачо изразио је захвалност организатору новосадског сајма и Привредној комори Војводине на подршци коју су пружили А.Д.”Град”-у на овогодишњем сајму. Напоменуо је да ова пресс конференција уједно означава и почетак промоције и свих предсајамских активности за овогодишњи јубиларни XX Медјународни сајам “Интерагро 2022”. Уједно позвао је и све заинтересоване излагаче да се одазову на исто.



Г-дин Малетић, који је уједно и предсједник организационог одбора сајма у свом обрацању упутио је захвалност Привредној комори Војводине за дугогодишње партнерство. Истакао је да обзиром да се ради о јубиларном XX сајму да це уложити максималан напор да овогодишњи “Интерагро 2022” буде до сада најбољи сајам на простору Републике Српске, односно БиХ. Очекујемо да на сајму учешће узме најмање 300 излагача, да се направи нови искорак у организацији и да јубиларни сајам буде препознатљив, не само у Републици Српској и БИХ, него и у региону – истакао је г-дин Малетић.



Предсједник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић навео је да це и ове године Привредна комора Војводине презентовати се у најбољем свјетлу, да ће припремити изванредан штанд са најмање 20 највећих привредника из Војводине, као и Републике Српске. Истакао је да су Република Српска и Босна и Херцеговина значајан спољнотрговински партнер за Републику Србију. Сматра да сајам има све предуслове да ове године буде  масован, а Привредна комора ће све учинити да тако и буде.



Осим одржане пресс конференције, руководство А.Д. “Град’ Бијељина је трећег дана сајма одржало и низ неформалних састанака са компанијама из Републике Србије, са акцентом на промоцију овогодишњег сајма.

Да подсјетимо, слоган овогодишњег јубиларног XX Медјународног сајма “Интерагро 2022” је ” У СРЦУ СРПСКЕ”.