ОДБОРНИЦИ У СКУПШТИНИ ГРАДА БАЊАЛУКА СЕ ПОСВАЂАЛИ ЗБОГ ОБЈАВА НА ФЕЈСБУКУ :: Semberija INFO ::

 

ОДБОРНИЦИ У СКУПШТИНИ ГРАДА БАЊАЛУКА СЕ ПОСВАЂАЛИ ЗБОГ ОБЈАВА НА ФЕЈСБУКУ


Foto
У склопу расправе о проблемима у јавном превозу, одборници у Скупштини града Бањалука су се успјели посвађати око објава појединих представника грађана на Фејсбуку.

Наиме, одборница ПДП Дијана Јешић је на свом Фејсбук профилу објавила да је током изношења става на Скупштини константно омета одборник СНСД Драгослав Топић.

– Кад га је (предсједника Скупштине града Младен) Илић опоменуо, он каже: “Ово је важније од тог шта ова прича?!” Ово је таква увреда за скупштину, за мене лично не, јер знам од кога долази.Мени је само горак укус у устима због тога што такви људи представљају грађане у Скупштини града и што одлучују о најбитнијим стварима у Граду – наведено је у објави Јешићеве.

Убрзо је на то реаговао одборник СНСД Бојан Пећанац који је поручио одборници ПДП да је некоректно да је у објави само споменула Топића.

– Он је причао са градоначелником Драшком Станивуковићем и одборником Срђаном Амиџићем, зашто њих нисте споменули – казао је Пећанац.

“Треба издвајати мање новца за прела и сеоске забаве” Росић у расправи са већином и мањином у Скупштини града

То је изазвало свађу у коју су се укључили бројни одборници. Одборник Бањалука зове Саша Лазић је рекао да предсједник Скупштине цијели дан дозвољава “одређеним људима” да ометају друге одборнике међусобним причама.

Убацио се и прозвани Топић, који каже да “не зна шта се дешава” ни зашто се покренула дискусија.

– Ја немам Фејсбук, нити пратим шта неко објављује. Ми би овдје требали да дискутијемо о проблемима у јавном превозу а не о тим глупостима – казао је Топиц.

У жамор су се укључили и други одборници. Док су сви своје мишљење узвикивали, предсједник Скуптине града Младен Илић је покушавао надгласати одборнике. Објаснио је он само може да прекине дискусију одборника, који се удаљи од дневног реда, те да је то учинио.

Лазићу је поручио да је он “један од оних” који су данас константно другима упадали у ријеч. Након неколико минута гламе одборници су се смирили и вратили редовној дискусији.

(Српска Инфо)