Какво вријеме нас очекује у наредна четири дана :: Semberija INFO ::

 

Какво вријеме нас очекује у наредна четири дана


БАЊАЛУКА - У наредна четири дана очекују се и даље промјењиви временски услови, са јутарњим темературама од пет до осам степени Целзијусових, а дневне до максималних 26 степени.

У недјељу, 8. маја, јутро ће бити суво и умјерено до претежно облачно. Током дана у јужним, источним и централним предјелима облачно и нестабилно уз честу кишу и пљускове са грмљавином, а касније послијеподне пљускова ће бити понегдје и на сјеверозападу земље гдје су могуће и локалне непогоде уз јаче пљускове са грмљавином и појавом града.

Очекује се слаб до умјерен вјетар, а увече јак и појачан сјевероисточни.

Минимална температура ваздуха у недјељу кретаће се од осам до 13 степени, у вишим пределима од пет. Максимална температура ваздуха од 19 до 24, у вишим пределима од 14 степени Целзијусових.

У понедељак, 9. маја, ујутру на северу и југу претежно ведро или уз малу облачност, у источним предјелима умјерено до претежно облачно. Током дана пријатно топло вријеме уз више сунчаних периода у првом делу дана.

У послијеподним часовима могућа је повремена киша и пљускови са грмљавином.

Минимална температура ваздуха од осам до 13, у вишим предјелима од пет степени. Максимална температура ваздуха од 20 до 25, у вишим пределима од 15 степени Целзијусових.

У уторак јутро ће бити претежно ведро, сунчано и топлије. Током дана и даље сунчано, топло и нестабилно уз локалне краткотрајне пљускове.

Минимална температура ваздуха од пет до 11 степени, на југу око 15. Максимална температура ваздуха од 21 до 26 степени, у вишим пределима од 17 степени Целзијусових.

У сриједу ујутру и током дана очекује нас ведро, сунчано и топло време уз дневну облачност. Увече уз високу облачност у сјеверним предјелима.

Минимална температура ваздуха од пет до 11, на југу око 15 степени. Максимална температура ваздуха од 21 до 26 степени, у вишим предјелима од 17 степени Целзијусових.

Независне новине