Од данас појачана контрола саобраћаја на подручју Полицијске управе Бијељина :: Semberija INFO ::

 

Од данас појачана контрола саобраћаја на подручју Полицијске управе Бијељина


На подручју Полицијске управе Бијељина од данас 18.  до 24.априла 2022. године спроводи се појачана контрола возача ,,двоточкаша“, као и контрола кориштења елемената пасивне безбједности саобраћаја, док ће у периоду од 21. до 23.априла појачана контрола бити усмјерена и на контролу возача под дејством алкохола, опијата и психоактивних лијекова.
 
Наиме, за прва три мјесеца на подручју Полицијске управе Бијељина евидентирано је 49 саобраћајних незгода са настрадалим лицима што је за око 47% мање у односу на исти период 2021. године.  Регистровано је 10 незгода са тежим тјелесним повредама што је  за 29% мање, док је са лакшим тјелесним повредама регистровано 39 незгода што је за око 24% мање у односу на упоредни период.  За прва три мјесеца 2022. године стање безбједности саобраћаја на подручју наше Управе је повољно пре свега због чињенице да у овом периоду није било евидентираних саобраћајних незгода са погинулим лицима.
 
Полицијска управа Бијељина апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе и да свјесно и одговорно учествују у саобраћају, јер штитећи себе, штите и друге учеснике у саобраћају.
 
                                                                    ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ
 
                                                                                       Александра Марић