Изборна скупштина ГО СДС Бијељина - Мићић: 310 људи изабраће ново руководство :: Semberija INFO ::

 

Изборна скупштина ГО СДС Бијељина - Мићић: 310 људи изабраће ново руководство


У Бијељини се вечерас одржава Изборна скупштина Градског одбора СДС-а на којој 310 чланова странке бира ново руководство, а предсједник овог одбора Мићо Мићић изјавио је да је раније извршена реорганизација мјесних одбора, гдје је њих 95 од укупно 97 успјешно спровело изборе.
 
,,Ранијим активностима створили смо услове да бирамо комплетно ново руководство. Данас ће 310 људи бирати предсједника Градског одбора, 64 од 77 чланова Градског одбора, 34 делегата за Скупштину странке која ће бити одржана 30. јуна и пет представника у Главни одбор СДС-а'', рекао је Мићић новинарима.
 
Он је навео да међу онима који ће бити бирани има много младих, али да је забиљежен и знатан број кандидата из претходног сазива.


 
,,Истакао бих да је вечерас овдје више од стотину припадница љепшег пола, а видјећемо колико ће их бити изабрано у Градски одбор. Поносни смо и на омладину која биљежи више од 300 чланова. Скупштина странке мора бити одржана до 30. јуна, а још остаје да се види да ли ће бити организована у Бањалуци, Сарајеву или Бијељини. Мене је претходни Извршни одбор предложио као кандидата за предсједника СДС-а на нивоу РС, али то треба да потврди нови сазив који ће данас бити изабран'', истакао је Мићић.
 
Он је нагласио да без обзира на то ко ће бити изабран – Милићевић, Шаровић или он, важно је да у СДС-у буде постигнуто јединство и да на наредним локалним изборима ова странка направи бољи резултат него на општим.
 
СемберијаИНФО/А.Љубојевић