СРПСКА ШИРИ ТУРИСТИЧКЕ АКТИВНОСТИ НА ЗЕМЉЕ РЕГИОНА :: Semberija INFO ::

 

СРПСКА ШИРИ ТУРИСТИЧКЕ АКТИВНОСТИ НА ЗЕМЉЕ РЕГИОНА


Foto
Министар трговине и туризма Републике Српске Сузана Гашић је на 43. Међународном сајму туризма у Београду посјетила излагаче из Републике Српске и том приликом поручила да Српска жели да прошири туристичке активности на државе региона.

Она је навела да је простор Србије и региона изузетно примамљив за туристичку привреду Републике Српске, која има шта да понуди, што потврђује и њена промоција на највећој туристичкој манифестацији у региону.

“Поносни смо што је Туристичка организација Републике Српске присутна на овој манифестацији, гдје има свој штанд. Ту су и штандови наших других туристичких организација и агенција. Желимо да представимо све што Српска има да понуди, а овај сајам је идеална прилика и право мјесто на коме то треба да покажемо”, рекла је Гашићева.

Она је додала да се нада да ће Туристичка организација Републике Српске успоставити контакте и сарадњу са другим туристичким организацијама и агенцијама из региона.

“У крајњој линији, тиме ће остварити сврху свог доласка овдје, а то је привлачење туриста из региона. Исто тако, желимо и да грађанима Републике Српске приближимо дестинације у региону“, поручила је Гашићева.