ЗАВРШЕН ПРОЈЕКТ ЗАГРЉАЈ ЗА МАМЕ И БЕБЕ :: Semberija INFO ::

 

ЗАВРШЕН ПРОЈЕКТ ЗАГРЉАЈ ЗА МАМЕ И БЕБЕ


Захваљујући пројекту ,,Загрљај за маме и бебе”, којег је у периоду од 1. до 30. септембра организовала компанија Хенкел у сарадњи с трговачким ланцем Тропик и мојМаркет, кревети за породиље и њихову новорођенчад на Клиници за гинекологију и акушерство УКЦ Бања Лука биће опремљени новим постељинама. Тим поводом представници компанија су, 7. октобра, посјетили породилиште у Бањалуци и уручили донацију коју чини 170 сетова болничке постељине.

-Користимо ову прилику да се захвалимо компанији Хенкел за донацију у виду постељине која је намијењена Клиници за гинекологију и акушерство. На овај начин донатор је изразио поштовање према раду медицинских професионалаца и показао друштвену одговорност и бригу за наше пацијентице”, изјавила је Сандра Радетић, представница Клинике за гинекологију и акушерство УКЦ Републике Српске.

Донацију је у име компаније Хенкел уручио Ерол Феровић који је том приликом изјавио:

-У ланцу вриједности компаније Хенкел, брига о здрављу заузима важно мјесто. С тим у вези, овог пута смо с великим задовољством одлучили упутити донацију Одјељењу гинекологије и породилишту у Бањалуци, како бисмо дали допринос унапређењу услова у којима на свијет долазе неке нове генерације и проводе прве заједничке тренутке са својим мајкама. Ова акција не би била могућа без подршке нашег партнера, компаније Тропик, и грађана који су куповином Хенкелових производа, Персил, Первол, Сомат и Бреф директно учествовали у донацији, за што им се од срца захваљујемо”.

Пројект ,,Загрљај за маме и бебе” је још једна у низу друштвено-одговорних активности које је Хенкел организовао у сарадњи са домаћим трговачким ланцем Тропик и мојМаркет.

-Данас више него икад требамо упозорити на потребу подршке и помоћи једни другима. Много здравих, срећних и лијепих беба – то нам треба! Небројено пута смо показали да заједно можемо унаприједити животе беба и мама у Републици Српској, те својом мисијом желимо да допринесемо још бољој њези новорођенчади од првог дана. Брига за најмлађе и њихове родитеље саставни су дио нашег пословања и стога нам је веома драго што и у овој години дајемо свој допринос овој врсти хуманог пројекта“ изјавила је Сенада Арнаутовић, руководилац службе маркетинга домаћег  трговачког ланца Тропик и мојМаркет.