ШАРОВИЋ: НАРУЧЕНИ ИЗВЈЕШТАЈ МУП-А НЕ МОЖЕ САКРИТИ ДА СЕ ЈУЧЕ У БАЊАЛУЦИ ДЕСИО НАРОД :: Semberija INFO ::

 

ШАРОВИЋ: НАРУЧЕНИ ИЗВЈЕШТАЈ МУП-А НЕ МОЖЕ САКРИТИ ДА СЕ ЈУЧЕ У БАЊАЛУЦИ ДЕСИО НАРОД


Наручени полицијски извјештај којим се говори о наводном броју присутних на јучерашњем скупу опозиције, непрофесионално извјештавање РТРС-а и арогантне изјаве Милорада Додика о нашим јасним захтјевима са протеста,  не могу да умање чињеницу да се јуче у Бања Луци десио народ који неће посустати док се наши захтјеви не испуне – истакао је Мирко Шаровић, предсједник Српске демократске странке.
 
„Јасно је да још од јуче поподне владајучи СНСД уз помоћ Радио-телевизије Републике Српске покушава да умањи размјере нашег скупа. Јутрос се томе придружио и МУП кроз извјештај о броју присутних на скупу. Све раде да минимализују народне захтјеве изнесене на скупу као и чињеницу да се јуче десио један од највећих протеста у Бања Луци у протеклих неколико година“ – поручио је Шаровић.
 
„Лаж је једина константа овог режима што потврђује и чињеница да до сада нису пружили нити један конкретан нити валидан одговор на бројне доказе о њиховим криминалним радњама и испорукама техничког гаса болницама у Републици Српској”, додаје Шаровић.
 
Он каже да је боље за власт да умјесто што покушава да минимализује скуп, почне да ради на реализацији закључака које су лидери опозиције и грађани јуче изнијели на Тргу Крајине.
 
„Очекујемо и укључење БН телевизије у МУХ-А и оставке кључних људи здравства према роковима које смо јуче испоручили власти. У противном, протести ће се наставити па ће режим опет морати лажима да заварава сам себе јер народ више не може“ – закључио је Шаровић.


​Српска демократска странка