Традиција преко 45 година добровољног давања крви запослених: Пивари у хуманој акцији давања крви :: Semberija INFO ::

 

Традиција преко 45 година добровољног давања крви запослених: Пивари у хуманој акцији давања крви


Бањалука, 01.10.2021. године -  Бањалучка пивара, у склопу свог друштвено одговорног дјеловања, већ преко 45 година организује добровољно давање крви својих запослених. Сваке године велики број их се одазове и акција из године у годину биљежи раст броја укључених. Ова хумана активност се организује већ традиционално сваке године, у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Републике Српске,  и ни у једном периоду није прекидана.

“Бањалучка пивара је компанија која настоји да допринесе друштву,  у свим областима свог пословања. Укљученост наших запослених у овакве активности потврђује нашу опредијељеност ка друштвеној одговорности као приоритету нашег пословања. Ово је један веома хуман чин и заиста је диван осјећај бити дио приче која некоме може да спаси живот.  Посебно нам је драго да се све више младих колега интересује и одазива акцији, што је веома позитивно ” поручују из колектива Бањалучке пиваре. 

Бањалучка пивара је једини произвођач пива у Републици Српској и највећи извозник пива из Босне и Херцеговине. Компанија са више од вијек и по  дугом традицијом успјешног пословања које усмјерава према жељама својих потрошача и у потпуности је посвећена пружању помоћи локалној заједници у којој послује. Актив добровољних давалаца крви Бањалучке пиваре броји близу 60 чланова, а велики број њих већ годинама учествује у овој акцији, тако да има чланова који су преко 20 до 30 пута учествовали у акцији.


Семберија инфо