Сервисне информације Полицијске управе Бијељина: Четири кривична дјела и пет саобраћајки :: Semberija INFO ::

 

Сервисне информације Полицијске управе Бијељина: Четири кривична дјела и пет саобраћајки


На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бијељина у протекла 24 часа евидентирна су четири кривична дјела, пет саобраћајних незгода, од чега су четири са материјалном штетом и једна саобраћајна незгода са тјелесним повредама. Три лица су лишена слободе.
 
Полицијска станица Бијељина 1, 7. септембра, око 11 часова, од стране оштећене, запримила је пријаву, да је НН мушко лице приликом куповине робе исту преварио за износ од 350 КМ и 100 евра, након чега се удаљио у непознатом правцу у путничком аутомобилу. Полицијски службеници су пронашли пријављено лице.
Обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је наложио да се достави Извјештај о извршеном кривичном дјелу „Превара“.
 
У Улици Кнез Иво од Сембрије у Бијељини догодила се саобраћајна незгода са лакшим тјелесним повредама. До незгоде је дошло  када је са коловоза слетио путнички аутомобил  „Golf 5“ којим је управљао Д. Ц. из Бијељине и који је задобио лакше тјелесне повреде.У возилу на мјесту сувозача налазила се М.Ц. и малољетно лице на мјесту путника,  који су  задобили, такође, лакше тјелесне повреде. Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бијељина'', наводе из полиције.