ЛИЦЕ СА ЧЕТИРИ ПОТЈЕРНИЦЕ КРИЛО СЕ ИСПОД АУТА У БАЊАЛУЦИ :: Semberija INFO ::

 

ЛИЦЕ СА ЧЕТИРИ ПОТЈЕРНИЦЕ КРИЛО СЕ ИСПОД АУТА У БАЊАЛУЦИ


БАЊАЛУКА - Горан Михајловић (46) из Панчева, за којим су расписане чак четири потјернице, ухапшен је након што је у Тржном центру "Делта" украо козметику, потврђено је "Гласу Српске".

Њега је у крађи открило обезбјеђење тржног центра и покушало да га задржи, али им је побјегао и сакрио се у гаражи испод једног аутомобила.

- Утврђено је да је у својим лоповским акцијама био дуже времена. Приликом крађа користио је специјална клијешта за скидање сензора зујалица са одијела. Постоје докази да је  украо јакну вриједну  600 КМ из радње "Модиана" те одређену количину козметичких производа и препарата за бријање из "ЦМ-а". Такође је украо одређену количину  робе и из радњи "ХМ" и "Њујоркер" - рекао је извор близак истрази.

Појаснио је да је захваљујући специјалним клијештима и скидању сензора  осумњичени успијевао да робу изнесе из радњи непримјетно.

- Њега су у крађи открили радници обезбјеђења тржног центра којима је било сумњиво његово понашање. Покушали су да га задрже, али он је некако успио да им умакне и сакрије се па је позвана полиција - рекао је извор близак истрази.

Додао је да је убрзо стигло више патрола које су блокирале улазе и излазе у ТЦ "Делта". 

- Након неког времена осумњичени је откривен у гаражи тржног центра гдје се скривао испод аутомбила. Ефикасном акцијом полиције брзо је савладан и ухапшен након чега је утврђено да је ријеч о познатом криминалцу за којим се трага - рекао је извор "Гласа Српске".

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале, саопштили су да Михајловића терете да је од 28. августа од 1. септембра починио више крађа.

- Осумњичени је идентификован и лишен слободе 1. септембра након пријаве да је непозната особа у козметичком маркету у тржном центру украла одређене производе. Ефикасном акцијом он је пронађен - рекли су у полицији.

Додали су да је претресом стана који је користио осумњичени на подручју града Бањалука пронађено више предмета који се могу довести у везу са извршењем кривичних дјела. 

Дебео досије

Како је саопштила полиција за Гораном Михајловићем потјернице су расписали Интерпол из Љубљане и Сарајева. Од Словенаца је добио "плаву", а  од БиХ двије "црвене" потјернице.  За њим трагају и органи реда Брчко дистрикта.
 
У полицији нису појаснили за која кривична дјела се потражује осумњичени. Иначе осумњичени има подебљи полицијски досије.

(ГласСрпске)