ДОБИТНИЦА ЛУТРИЈЕ ПРОНАЂЕНА МРТВА: "МИЛИОНИ МИ УНИШТИЛИ ЖИВОТ" :: Semberija INFO ::

 

ДОБИТНИЦА ЛУТРИЈЕ ПРОНАЂЕНА МРТВА: "МИЛИОНИ МИ УНИШТИЛИ ЖИВОТ"


У јутарњим часовима, пронађено је беживотно тијело Маргарет Лоугри, која је 2013. године освојила џекпот од чак 27 милиона фунти на "Еуромиллионс" лутрији.

Наводно је Маргарет Лоугри живјела сама у области Баликолман у Страбнеју, у Сјеверној Ирској.

Полиција је саопштила да њену смрт не третира као "сумњиву", али ц́е бити обављена обдукција, како би се потврдио њен узрок.

Хитне службе позване су јутрос у 10.30 часова, преноси Мирор.

"Полиција је у четвртак 2. септембра примила извјештај о изненадној смрти жене у области Баликолман Лејн у Страбнеју. Очекује се обдукција, али за сада није пронађено ништа сумњиво", рекао је потпарол полицијске службе Сјеверне Ирске.

Госпођа Лоугри, која је била незапослена, купила је своју добитну карту на путу куц́и из Центра за запошљавање 2013. године.

"У уторак сам напустила куц́у јер сам чула да постоји оглас за посао и хтјела сам да се пријавим за њега. Отишла сам у Центар за запошљавање, како бих то урадила", рекла је она.

По њеним речима, након тога је свратила до супермаркета.

"Не могу увијек да приуштим "Еуромиллионс", али тог дана сам имала неколико фунти вишка у својој ташни и у тренутку сам извукла срећни листић", рекла је Маргарет.

Међутим , годинама након што је освојила 27 милиона фунти, госпођа Лоугри је тврдила да јој је побједа"уништила" живот. Тврдила је да јој је остало само 5 милиона фунти 2019. године и да је била жртва бројних крађа, преносе ирске вијести.

Она је за Сандеј Лајф рекла да неће никада имати мира и да жали што је добила на лутрији.

"Раније сам била срец́на, а овај новац ми је уништио живот", изјавила је она.

Док није освојила лутрију, она је живјела од помоћи које су износиле 62 фунте недјељно, а када се обогатила, често је помагала онима који су у финансијским проблемима.

Говорец́и о тренутку када је схватила да је освојила џекпот, госпођа Лоугри је рекла да је те сриједе устала око 7 часова и пустила телевизију.

"Баш сам размишљала о својим бројевима, па сам потражила листић. Испрва нисам могла да дођем себи. Била сам у шоку и морала сам да провјерим бројеве 10 пута. Изашла сам у башту иза куће, ту сам неко вријеме сједила, па сам се вратила унутра, да провјерим још једном", изјавила је Маргарет.

Она је додала да је ходала по кући сигурно пет сати, прије него што је смогла снаге да позове брата и замоли га да позове "Еуромиллионс" у њено име.

"Моје мисли и молитве су са породицом Лоугри, као и са Маргаретиним пријатељима. Ово је веома тужан дан. О Маргарет су увек лијепо говорили. Имала је успоне и падове у животу као и сви ми, али надам се да се сада одмара", рекао је Џејсон Бар, одборник СДЛП -а за ту област.

(Мирор)