Информација о водоснабдијевању – четвртак 26.08.2021. :: Semberija INFO ::

 

Информација о водоснабдијевању – четвртак 26.08.2021.



          Због отклањања кварова на водоводној мрежи, данас, у времену од 08:00 до 14:30 часова, воде неће бити, у најчешће  двочасовним-трочасовним интервалима у улицама: Стефана Дечанског, Ђуре Даничића у Бијељини, Мула Алије Садиковића и Омладинска у Јањи, укључујући све прикључне, сусједне улице.

          Због изненадног већег квара на водоводној мрежи у кружном току код Полицијске управе Бијељина и Обданишта Драган и Зоран доћи ће до прекида у водоснабдијевању и у дијеловима улица: Незнаних јунака, од кружног тока до раскрснице са улицом Светозара Ћоровића и Душана Барањина од кружног тока до раскрснице са улицом 1. маја. Превентивно препоручујемо свим нашим корисницима који живе у улицама: Бориса Пастернака, Бранка Радичевића, 18. новембра и Пере Станића да припреме неопходне резерве воде за прекид у водоснабдијевању у трајању од око 2-3 сата.     

          Препоручујемо да припреме неопходне резерве воде за наведени временски период и сви остали наши корисници, који живе на претходно поменутим локацијама.

          На преосталим непоменутим локацијама у Бијељини и приградским насељима, које се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

          Још увијек су поједностављене процедуре пријављивања корисника да путем е-маил-а добијају мјесечне рачуне за потрошњу воде а све информације о томе се налазе на сајту Водовода ​www.bnvodovod.com