УМЕК И ПРОИНТЕР ПОМАЖУ ПРИВРЕДНИЦИМА: НА ФЕСТИВАЛУ ДОМАЋИХ ПРОИЗВОДА ДО БЕСПЛАТНЕ ВЕБ СТРАНИЦЕ :: Semberija INFO ::

 

УМЕК И ПРОИНТЕР ПОМАЖУ ПРИВРЕДНИЦИМА: НА ФЕСТИВАЛУ ДОМАЋИХ ПРОИЗВОДА ДО БЕСПЛАТНЕ ВЕБ СТРАНИЦЕ


Могућност да предузетници из Републике Српске изложе своје производе, да се сретну, размијене искуства и остваре сарадњу, али и да добију своје бесплатне веб странице – све то нуди Фестивал домаћих производа који се данас одржава у Бањалуци.

У организацији Удружења младих економиста (УМЕК), у сарадњи са компанијом Проинтер ИТСС која послује у оквиру Инфинитy Интернатионал Гроуп, предузетници из Српске који су већ регистровани на платформи „еДомаће“, имаће прилику да учешћем у својеврсној лутрији буду изабрани за израду бесплатне веб странице.

„Сви излагачи који то буду жељели на лицу мјеста ће моћи да попуне формулар и тако „конкуришу“ за своју веб страницу, а извућићемо три добитника. То је, уједно, и наставак наше прошлогодишње акције „Микро значи више“, којом смо помогли 54 предузетника у Српској“, објашњавају у Проинтеру.

Акција која је у јеку пандемије била велики подстрек за мале предузетнике и многима од њих помогла да преброде период затварања, настављена је и израдом платформе „еДомаће“ на коју су привредници регистровани у Српској могли бесплатно да се пријаве и на тај начин остваре сарадњу са партнерима и клијентима.

Из УМЕК-а напомињу да је на плаформи за свега неколико мјесеци регистрован велики број привредника, од којих ће њих осамдесетак данас од 15 часова излагати своје производе на острву „Стара Ада“ у Бањалуци.

За још бољу сарадњу, побринула се Инфинитy групација која је осмислила и „Б2Б кутак“ у оквиру фестивала. У њему ће излагачи моћи да се сретну, поразговарају и евентуално договоре неке нове послове.