У БИЈЕЉИНИ ТРИ НОВОЗАРАЖЕНЕ ОСОБЕ :: Semberija INFO ::

 

У БИЈЕЉИНИ ТРИ НОВОЗАРАЖЕНЕ ОСОБЕ


Вирус корона је у Републици Српској у посљедња 24 часа регистрован код 12 лица, од 131 тестираног узорка, док није било смртних случајева, саопштено је из Института за јавно здравство Српске. Ријеч је о осам мушкарца и четири жене, од којих су три особе млађе, осам средње и једна старије животне доби. Према мјесту пребивалишта, по три особе су Бањалуке, Бијељине и Српца, двије из Рибника и једна из Братунца. 

До сада је у Републици Српској потврђено 64.856 случајева вируса корона, а преминуло је укупно 3.819 лица код којих је потврђен тест на вирус корона. У Републици Српској се до сада од вируса корона опоравило 57.980 лица, а тестирано је укупно 294.149 људи.

Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 88, од којих у Универзитетском клиничком центру /УКЦ/ Републике Српске 48, а у осталим болницама 40 пацијената. На респираторе су прикључена четири лица, од којих три у УКЦ-у, а једно у осталим болницама. Под здравственим надзором тренутно је 641 лице, а надзор је завршен код 193.939 људи.

Семберија инфо