Републички штаб: Дозвољено одржавање културних и спортских манифестација на отвореном до 3 сата иза поноћи :: Semberija INFO ::

 

Републички штаб: Дозвољено одржавање културних и спортских манифестација на отвореном до 3 сата иза поноћи


БАЊАЛУКА - Републички штаб за ванредне ситуације продужио је временски период за одржавање такмичарских активности спортских организација и спортиста уз присуство публике, као и културних и традиционалних манифестација и фестивала на отвореном, од 06:00 до 03:00 часа наредног дана.

Републички штаб за ванредне ситуације је на јучерашњој сједници, одржаној телефонским путем, донио Закључак о измјени Закључка о обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона (Ковид-19).

Мјера ступа на снагу од 23. јула

"Од 23.07.2021. године у периоду од 06:00 до 03:00 часа наредног дана дозвољавају се такмичарске активности спортских организација и спортиста уз присуство публике и уз строго придржавање мјера прописаних од стране ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске, организација културних и традиционалних манифестација и фестивала на отвореном уз строго придржавање мјера прописаних од стране ЈЗУ „Институт за јавно здравство Републике Српске", саоштено је из Владе РС.

Глас Српске