НЕМА НОВОЗАРАЖЕНИХ ОСОБА :: Semberija INFO ::

 

НЕМА НОВОЗАРАЖЕНИХ ОСОБА


Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској, у посљедња 24 часа, у Институту за јавно здравство Републике Српске и у Болници Свети Врачеви у Бијељини извршено је тестирање 52 лабораторијска узорка, а вирус корона  није потврђен ни код једне особе.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске није пријављен ни један смртни случај. До сада је у Републици Српској потврђено 64.358 случајева вируса корона, а преминуло је укупно 3.785 особа код којих је потврђен тест на вирус корона. У Републици Српској, од вируса корона, до сада се опоравило 51.562 особе, а тестирано је укупно 285.639 особа.

​Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 46 у Универзитетском клиничком центру Републике Српске 19, а у осталим болницама 27. На респиратору је девет особа (пет у Универзитетском клиничком центру Републике Српске, четири у осталим болницама). У Републици Српској под здравственим надзором тренутно је 90 особа, а надзор је завршен код 193.500 особа.