Бењамина Карић одговорила на позив Станивуковића да дође у Бањалуку :: Semberija INFO ::

 

Бењамина Карић одговорила на позив Станивуковића да дође у Бањалуку


Фото - Фена
Градоначелница Сарајева Бењамина Карић прихватила позив градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића да дође у званичну посјету. О томе је обавијестила и јавност путем друштвених мрежа.

"Поштовани градоначелниче Станивуковић,

Примила сам Ваше љубазно писмо са честиткама за избор на дужност градоначелнице града Сарајева и добрим жељама за реализацију успјешних пројеката за добробит становника главног града и свих грађана наше домовине Босне и Херцеговине. На томе Вам топло захваљујем.

Користим ову прилику да и Вама такођер упутим најбоље жеље и много успјеха у реализацији свих добрих пројеката у прелијепој Бањалуци за добробит њених становника и свих грађана наше заједничке домовине. Увјерена сам да ће вријеме показати колико је значајно да наши градови, као и све друге локалне заједнице, управо сада уз додатну енергију младе генерације, учине напоре на развоју и модернизацији наших средина. Са задовољством сам примила позив да посјетим Бањалуку на чему Вам искрено захваљујем.

Радо се одазивам и дијелим Ваше увјерење да има пуно могућности за успјешну сарадњу два највећа града у нашој земљи. Дијалог, отвореност, сарадња и изградња мостова пријатељства остаје једно до мојих опредјељења", написала је градоначелница Сарајева на Фејсбуку (Facebook).

Независне новине