Са сједнице Скупштине Града Бањалука повучене тачке које су зависне од буџета :: Semberija INFO ::

 

Са сједнице Скупштине Града Бањалука повучене тачке које су зависне од буџета


Са дневног реда трећег засједања Скупштине града Бањалуке повучене су тачке које су директно зависне од буџета, а који није усвојен, тако да неће бити предмет расправе.

Ријеч је о приједлозима закључака о утврђивању стопе пореза на непокретности на подручју града, о пријевременом ступању на снагу одлуке о усвајању буџета и о пријевременом ступању на снагу одлуке о извршењу буџета, као и одлуке о додјели субвенција за јавни превоз и одлуке о измјени и допуне Одлуке о остваривању права на накнаду за смјештај у породици за лица која оставарују право на смјештај у установу.

Такође са дневног реда, из истог разлога, повучене су тачке које се односе на програме суфинансирања културно-умјетничког аматеризма, омладинских активности, развоја спорта, као и на календаре културних и туристичких манифестација града за 2021. годину.

Подсјећамо, одборници Скупштине града Бањалука у сриједу нису усвојили Приједлог буџета за 2021. годину у износу од 149,4 милиона КМ. Уздржано је било 17 одборника, 12 је било за, а један против.

​БХРТ