БИЈЕЉИНА : ПРОМЈЕНЉИВО ОБЛАЧНО, МОГУЋА КИША :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА : ПРОМЈЕНЉИВО ОБЛАЧНО, МОГУЋА КИША


У Републици Српској јутро облачно, током дана промјенљиво облачно са слабом кишом. До вечери смањење облачности. У Бијељини је у 7,00 часова измјерено 11, највиша дневна температура ваздуха до 21 степена.
Јутро промјењљиво до претежно облачно, те претежно суво, осим на сјеверозападу Крајине и у Семберији, гдје може бити с мјестимичном и повременом слабом кишом.
 
Пријеподне и током дана остаје промјењљиво облачно, повремено са слабом кишом у сјеверној половини земље, послеподне са пљусковима израженијим у централном појасу земље, али ће повремено ће бити и сунчаних периода. На југу земље претежно сунчано, поподне повећање облачности.
 
Киша ће престати до вечери, уз пролазно смањење облачности, а током ноћи ће падати у прекидима једино на сјеверу и сјеверозападу.
 
Вјетар на сјеверу умјерен, током пријеподнева и дијела дана у Семберији и јак западни, а у јужној половини земље слаб и промјењљив. У Херцеговини током дана до умјерен југозападни, поподне и увече промјењљив и слаб.
 
Минимална температура од 7 ° Ц до 12 ° Ц, на планинама од 3 ° Ц.
 
Највиша дневна температура од 15 ° Ц до 20 ° Ц, у сјеверном појасу и на истоку локално до 22 ° Ц, на планинама од 10 ° Ц.
(Бијељина Данас)