Заједничка прес конференција СДС и ПДП у Бијељини :: Semberija INFO ::

 

Заједничка прес конференција СДС и ПДП у Бијељини


Потпредсједник Партије демократског прогреса и посланик НСРС Игор Црнадак, посланик Српске демократске странке и предсједник ГО СДС Бијељина Томица Стојановић и предсједник ГО ПДП Бијељина Славиша Марковић, након посјете Градској управи Бијељина, одржали су конференцију за новинаре на којој су истакли да ће подржати све пројекте, који су у интересу Града Бијељина подржати.



Посланик СДС Томица Стојановић је истакао да ће СДС на свим нивоима власти подржати  планиране пројекте који су у интересу Бијељине и њених грађана. То је у име ПДП потврдио и потпредсједник ПДП и посланик НСРС Игор Црнадак.

- Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић и његов тим, као и сви пројекти за Бијељину, о којима се буде одлучивало у НСРС, посланици наше партије ће их подржати, а то ћемо чинити и на нивоу заједничких институција“, рекао је Црнадак.

Предсједник ГО ПДП Славиша Марковић  у обраћању новинарима, рекао је да очекује од предсједника Скупштине Града Бијељина Александра Ђурђевића, да закаже тематску сједницу на којој би требало да се расправља о бројним најављеним пројектима и подсјетио да је то тражио на прошлој сједници Скупштине града.

- Ријеч је о великим средствима која би требала доћи у Град Бијељину, а рок за заказивање сједнице је петнаест дана, а овом приликом подсјећам да тај рок истиче за два дана“, рекао је Марковић.

Испред Градске управе се обратио Предраг Петричевић и подсјетио да се  одређени пројекти који се финансирају из Градског буџета већ раде, наводећи при том изградњу аутобуске станице, реконструкцију Соколског дома, а у припреми и локација за паркинг гаражу. 

- Градска управа је за одређене пројекте који се требају реализовати са вишим нивоима власти, већ припремила, а припемамо и приједлог потребних одлука за Скупштину града. Наш циљ је да се све што је прије неколико мејсеци договорено, а о чему је јавност упозната и реализује“, рекао је Петричевић.

Семберија инфо - О. Стјепановић
Фото - Б. Милошевић