Лишен слободе због кривичног дјела Напад на службено лице у вршењу службене дужности :: Semberija INFO ::

 

Лишен слободе због кривичног дјела Напад на службено лице у вршењу службене дужности


Приликом обављања редовних послова полицијски службеници Полицијске станице Бијељина, 09.03.2021. године око 13,05 часова у  улици Мајевичка зауставили су путнички аутомобил ''Голф'' којим је управљао М.М.-С.
Приликом санкционисања лица због не кориштења сигурносног појаса исти је почео да вређа, а затим и да прети полицијским службеницима, након чега је  нагло стартовао своје возило и повредио полицијске службенике. Од стране љекара Медицинског центра Бијељина повређеним полицајцима су констатоване лакше тјелесне повреде.
 
Истог дана око 13,30 часова М.М.-С.,  је дошао у просторије Полицијске станице Бијељина гдје је и лишен слободе. Приликом лишења слободе наставио је са претњама које је упућивао полицијским службеницима.
 
На основу наредбе за претресање издате од стране Основног суда у Бијељини, извршено је претресање просторија које лице користи на подручју града Бијељине. Приликом претресања пронађено је и привремено одузето оружје и муниција.
 
О свему је обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Бијељини. Након компелтирања и документовања предмета против наведеног следи извјештај тужилаштву због постојања основа сумње да је починио кривична дјела ''Напад на службено лице у вршењу службене дужности'' и ''Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја''.
 
 
ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ БИЈЕЉИНА    
                          
Александра Марић