ВУЛИН НАЈАВИО НОВА ХАПШЕЊА ЗА ДАНАС :: Semberija INFO ::

 

ВУЛИН НАЈАВИО НОВА ХАПШЕЊА ЗА ДАНАС


Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин рекао је да ће у понедјељак, 8. фебруара, бити одржана сједница Савјета за националну безбједност чија ће тема бити хапшење криминалне групе на челу са Вељком Беливуком, а за данас је најавио нова хапшења.

Вулин је рекао да истрага о криминалној групи Беливука добро напредује, те напоменуо да је у ноћи хапшења полиција упала на 30 локација и да је нађено много доказа и за најтежа кривична дела, али да не може да износи све податке из истраге.

Он је за ТВ Прва потврдио да је у једном од станова Беливукових сарадника пронађен снајпер са пригушивачем.

- Оно што нисмо очекивали јесте проналазак снајпера са пригушивачем. То не служи за обрачун мафијаша. Снајпери се користе за ликвидације оних који могу да вам јако науде, који имају велику политичку важност. Једини човјек чијом би се ликвидацијом обуставила организована борба против мафије био би Александар Вучић - рекао је Вулин.

Вулин је истакао да да су припадници Беливукове групе вршили најтежа кривична дјела, да ће сада бити расвијетљени многи нестанци и да ће се можда констатовати да је ријеч о убиствима.

(СРНА)