Тегелтија: Приоритети спасавање живота и борба за радна мјеста :: Semberija INFO ::

 

Тегелтија: Приоритети спасавање живота и борба за радна мјеста


САРАЈЕВО - Предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтија упутио је грађанима БиХ честитку за Нову годину у којој је указао да је опредјељење Савјета министара да у 2021. години буде партнер свима који раде на изградњи друштва и унапређењу услова живота сваког појединца уз међусобно уважавање и поштовање.

"У име Савјета министара и своје име, грађанима БиХ желим да 2021. година донесе добро здравље, породичну срећу и професионалне успјехе. Годину на измаку обиљежила је пандемија вируса корона која је свима нама промијенила начин живљења, али и наше приоритете", навео је Тегелтија.

Предсједавајући Савјета министара је нагласио да је спасавање живота и здравља људи постало приоритет, а паралелно с тим борба да се сачува свако радно мјесто и санирају економске посљедице.

"Дубоко сам увјерен да ћемо се у години која је пред нама успјешно изборити са здравственим изазовима и бити посвећени економији, инвестицијама, отварању нових радних мјеста и нашем европском путу у корист свих грађана, пословне заједнице и младих којима желимо обезбиједити будућност у БиХ", истакао је Тегелтија.

​Срна / Независне