Бијељински планинари на првенству у Вишеграду остварили запажене резултате :: Semberija INFO ::

 

Бијељински планинари на првенству у Вишеграду остварили запажене резултате


Крајем децембра у Вишеграду је организовано првенство Републике Српске у орјентацији, у организацији Планинарског савеза Републике Српске, на којем  је учествовало девет екипа планинара. На овом првенству учествовали су, организовани у женску и мушку екипу, и планинари Планинарско еколошког друштва “ Мајевица” из Бијељине.



Женска екипа, коју су представљале Анђелија Ђукић, Владана Руњевац и Невенка Зорић, постигла је одличан резултат освајањем другог мјеста у женској конкуренцији, док је мушка екипа, коју су представљали Здравко Бошњак, Славко Ђокић и Небојша Зорић, освојила четврто мјесто у мушкој конкуренцији. Селектор женске екипе била је Соња Матовић.



 На такмичењу су, осим планинара из Бијељине, учествовали и планинари Планинарског спортског друштва “Столац” из Вишеграда, као домаћини овог такмичења, планинари из Бањалуке, те планинари из Приједора и Пала.
 Планинари из Вишеграда, који су били домаћини овог такмичења, добили су све похвале од учесника такмичења за изузетно добру организацију и исказано гостопримство.

Семберија инфо - Љ. Љубојевић