ПРЕМИНУО БОРА ДРЉАЧА :: Semberija INFO ::

 

ПРЕМИНУО БОРА ДРЉАЧА


Фолк певач је преминуо након неколико операција

Певач народне музике Бора Дрљача преминуо је данас, 11. октобра, у 80. години живота, сазнаје Телеграф.рс.
Како сазнајемо, певач је преминуо у кући.

У последњих неколико месеци више пута је био хоспитализован.

У јуну ове године је поново примљен у болницу, на хируршко одељење онкологије у Клиничком центру Србије, овај пут ради лечења меланома на кожи. Оперисан је тада и отклоњен му је меланом, као и жлезде које су се налазиле око њега.

У новембру 2019. године оперисао је тумор на дебелом цреву, а након тога уследило је још неколико операција.
Бора је за Телеграф пре неколико месеци поделио кроз шта је прошао, након операције дебелог црева.

- Био сам на операцији, више сам провео времена у болници него код куће за ово време изолације. Боље ми је и сигурније било у болници него код куће. Био сам више од месец и по дана у болници, због тромба који сам добио након операције дебелог црева. За то нема операције, нема лекова, него само лежање и ињекција, једна ујутру, увече или преко инфузје. Тако да сам без везе провео месец и по дана у болници, досладило ми лежање, нисам знао да ходам кад је требало да идем кући - почео је причу Бора 12. маја.

- Све је прошло како треба, још чекам терапију, а био сам и на конзилијуму. Они су на магнетној видели нешто између дебелог црева, међутим, није малигно, није било ништа. Још нисам конце скинуо, баш сам данас звао доктора да скинем конце. Ваљда ће све бити у реду и године су ту. Кад причам са људима кажу ми: "Ти ниси болестан, звони ти глас", да , само ми је глас остао, могу да певам шта хоћу - испричао нам је тада певач.
 
(Телеграф.рс)