Бекам тужи познатог глумца, тврди да му је "украо" осам милиона евра :: Semberija INFO ::

 

Бекам тужи познатог глумца, тврди да му је "украо" осам милиона евра


Foto: Tanjug/AP
Дејвид Бекам тужи холивудског глумца и фитнесс гуруа Марка Волберга након што је посао у којем је фудбалер промовисао звијездин фитнесс бренд пропао.

Како Дејли мејл наводи, Марк је наводно оштетио фудбалску легенду за осам милиона евра.

Бекам је ријешио да пресавије табак и тужи глумца и његове пословне сараднике након што је партнерство с F45, у којем је Бекам промовисао властити асортиман персонализованих тренинга, пропало због дионица за које је тврдио да су му обећане.

Случај је активан већ неколико година након што су Бекам и легенда голфа Грег Норман поднијели тужбе против F45 на суду у Калифорнији још 2022. Судија је након неког времена наводно одлучио да славни спортисти тужбе морају поднијети одвојено, преноси  B92.

Бекамова компанија, Давид Бецкхам Вентурес Лтд (ДБВЛ) раније је тражила одштету од чак 18,85 милиона долара према извјештајима од прошле године. У новој тужби траже одштету од Волбергове "Марк Wахлберг Инвестмент Гроуп" као и од оснивача F45.

Бекам и Волберг постали су пријатељи након што су се фудбалер и његова породица преселили у Лос Анђелес 2007. када је потписао уговор за Мајор Леагуе Соццер сиде ЛА Галаxy.

Затим је пристао да постане глобални амбасадор аустралијског бренда F45 2020. са сјајним фотографијама које га приказују како вјежба користећи брендирану опрему у једном од његових фитнес центара. Такође је подијелио неке објаве на свом Инстаграму рекламирајући F45 својим бројним пратиоцима као дио договора. Постови су у међувремену избрисани.

ДБВЛ наводи да је обећано како ће се дионице компаније подијелити и ставити на тржиште почетком 2022., али то се догодило тек мјесецима касније када је већ цијена једне дионице пала са 12 на три долара. Овим се прекршио првобитни договор који је фудбалер имао са компанијом. Бекамови адвокати тврде да га је то коштало чак 8,5 милиона фунти потенцијалног профита.

Сан извештава да Волберг настоји да одбаци оптужбе као неутемељене и неоправдане.
 
(Независне)