Романа Панић покренула нови бизнис :: Semberija INFO ::

 

Романа Панић покренула нови бизнис


Пјевачица Романа Панић скрасила се послије бројних скандала, те сада ужива у љубави са јавности непознатим мушкарцем с којим је покренула бизнис у Београду.

Наиме, пјевачица и њен изабраник, с обзиром на то да су велики љубитељи италијанске кухиње, те и да су живјели у тој земљи - дошли су на идеју да отворе ресторан.

Како нам је Романа открила, идеју за бизнис имали су заједно, а бизнис је покренуо он, док му она помаже око свега.

"Тачно је, покренули смо бизнис, тачније мој изабраник. Помажем и ја, дивна прича, то је мали ресторан италијанске кухиње. Ми смо живели тако, и он и ја, тако да волим њихову кухињу и ето дивна идеја се родила",  рекла је она за Телеграф.

Романа је недавно, послије три године, отворила душу и испричала до сада непознате детаље о издржавању казне у Аустралији и робији.

"Једноставно ја сам таква и Аустралија је специфична земља и систем. Љубав према особи, јер сам све урадила из те љубави, као што је била и та лудост, да сам ја прихватила тај неки компромис, да неко је у мојој вези добио неко дијете, тако исто бављење некога нечим нисам осудила, него сам била нека подршка. Нашла сам се у таквој некој ситуацији да се испоставило да сам ја саучесник, али код нас су се сви потрудили да објасне да сам ја организатор", почела је пјевачица за "Скандал".

"Жељела сам да људима испричам неку своју причу, имам тај дневник, који сам писала у затвору. Не могу људима да објасним то искуство, на крају останеш сам самцијат, имаш само Бога и себе. Немаш ни телефон, ни контакт са спољним свијетом. Притом је цијела прича закључана, буквално сам уз молитве успјела да спасем себе. Филип је мој партнер, остали смо заједно без обзира на сав тај притисак. Ми смо писали писма једно другом, он је мени написао неке песме. Ми никада нисмо требали ни да добијемо неку казну, јер када имати први преступ, онда сте ослобођени, добијете условну казну, а ми смо били присиљени. Нама је адвокат рекао да морамо признати кривицу, као да бисмо успјели да одбранимо Роману, да докажемо да она није крива, али мора да се остане у Аустралији још годину дана", говорила је она.

(Телеграф)