Објавила фотографију добитног листића и остала без пара :: Semberija INFO ::

 

Објавила фотографију добитног листића и остала без пара


FOTO: Ilustracija
Дрена Харис из Индијане недавно је купила листић за игре на срећу и освојила 500 долара. Фотографију добитног листића објавила је на Фејсбук профилу како би се похвалила својим пријатељима. Након што је објавила слику, непознати човjек је препознао прилику и продавацу радње гдjе је Дрена купила листић, рекао да је он освојио паре те подигнуо добитак.

Превара не би успјела да је добитан био већи од 600 долара, јер им је само у том случају допуштено да исплате новац у готовини, а не на рачун.

Када је Дрена схватила шта се догодило, било је прекасно и одбили су да јој дају 500 долара. Разочарана добитница уложила је жалбу на ту одлуку, али ни то није уродило плодом.

Чак Тејлор, директор правних послова и усклађености лутрије, објаснио је да би Дрена можда могла добити новац да је реаговала раније.

"Да је брзо дјеловола и дошла убрзо након тога, могли смо имати доказ, али када се она јавила, трговина у којој је уновчен листић није радила два мјесеца. Нажалост, не можемо нешто платити два пута", рекао је.

(Глас Српске)