Боље здравље и савршен изглед уз савремени пакет мршављења у Центру квантне медицине „Qуантум Медицом“ :: Semberija INFO ::

 

Боље здравље и савршен изглед уз савремени пакет мршављења у Центру квантне медицине „Qуантум Медицом“


У времену када је сваки минут драгоцјен и од значаја да се што квалитетније искористи за свакодневне обавезе, није лако пронаћи довољно времена и за себе. Као посљедица тога, није риједак случај небриге о сопственом здрављу и изгледу.

Чињеница да пакет мршављења обухвата неколико важних сегмената, даје му на значају, јер је циљ промјена животних навика, посебно у исхрани, а не краткотрајан резултат.


 
Шта све обухвата ПАКЕТ ЗА МРШАВЉЕЊЕ у нашем центру:
 
  • 10 ТРЕТМАНА МРШАВЉЕЊА СА ЕМС Сцлуптором са 5 апликатора (3 регије одједном)
  • ПРЕГЛЕД ЦИЈЕЛОГ ОРГАНИЗМА како би доктор процијенио ваш узрок дебљања
  • ТЕСТ ИНТОЛЕРАНЦИЈЕ
  • ПЛАН ИСХРАНЕ нашег тима љекара
  • ПРИРОДНЕ СУПЛЕМЕНТЕ за мршављење
  • Бодy Мас Индеx
  • Витаминско-минерални састав вашег тијела
  • Серум за целулит (жене)
  • Серум за мишиће (мушкарци)
  • Праћење процеса мршављења од стране љекара
 
Зашто је неопходно све горе наведено одрадити?

Јер само детаљним приступом процесу мршављења, доводимо тијело до савршене фигуре, а да здравље нисмо угрозили, што је најважније.

Како бисмо утврдили потенцијални узрок гојазности, прво наши љекари раде преглед цијелог организма помоћу квантних апарата. Тиме ћемо добити детаљне информације о здравственом стању клијента, са посебним освртом на стање органа за варење (присуство хеликобактерије, кандиде,..), хормонски статус, витаминско-минерални састав организма.

Преглед комплетног организма у нашим центрима подразумјева и тест интолеранције и исти нам даје увид у интолеранцију на храну уколико је присутна, што, такође, може бити узрок дебљања.

На основу добијених података се припрема план исхране, прилагођен индивидуалним потребама сваког клијента, са детаљним објашњењима везаним за начин припреме оброка и дневни унос калорија.

Више о прегледу комплетног организма најсавременијим квантним апаратима, прочитајте на нашем сајту www.квантнамедицина.ба

Мјерење сваког клијента

Помоћу савремене ваге, прецизно утврђујемо параметре везане за тјелесну тежину (килограме, БМИ, базални метаболизам, проценат масти, мишићне масе), као и висцеларне масти-процент масти око унутрашњих органа и мјеримо обиме тијела (струк, бокови, стомак..). Сви подаци се евидентирају у „картон мршављења“, како би доктор пропратио напредак и евентуално унио одређене измјене.

Третмани са ЕМС Сцлуптором

Најмодернији и најиновативнији уређај за мршављење и за обликовање тијела који је освојио све звијезде Холлywоода сада и у нашем Центру у Бијељини.



Третмани са најсавременијим апаратом за електостимулацију мишића, ЕМС Сцулпт, омогућавају изразито јаке контракције мишића, које не бисмо могли постићи класичним вјежбањем за исто вријеме. Четири апликатора током четрдесет пет минута третмана истовремено ојачавају мишиће више регија (стомак, ноге, леђа, карлица, глутеус).

Како овим третманима долази до убрзавања метаболизма?

Тако што контаркцијом мишића, која само у 30 минута мијења 30.000 чучњева и трбушњака, ми, заправо, формирамо мишић који је једини задужен за метаболизам. Што више мишића у тијелу, то је бржи метаболизам. Тако да, наши клијенти и након што престану долазити на третмане, настављају мршављење, јер су формирани мишићи.

Како истовремено долази до убрзавања метаболизма и циркулације, долази и до елиминације вишка течности из организма, што доприноси процесу мршављења.

Одлични резултати код дијастазе

Поред тога, савјетује се код проблема са дијастазом - размицања трбушних мишића постпорођајно, усљед старости или недовољног вјежбања. Пакет подразумијева десет третмана, који се раде два-три пута седмично. За бољи ефекат, савјет је да се не уноси храна минимално два сата прије третмана, уз дневни унос течности минимално два литра. У првом сату након третмана, унијети протеин из исхране, тј. месо или поврће.
Период одвикавања од слаткиша и тијеста успијешно рјешавамо приородном суплементацијом, капсулама које клијент користи као додатак исхрани. Природни антицелулит серум доприноси бољем тонусу коже и затезању.



Очекивани резултати са нашим пакетом мршављења

Колико ће брзо резултати бити видљиви, зависи од много фактора (метаболизма, кретања, узраста, исхране..). Први резултати су најчешће видљиви после 4-5 третмана. Уколико резултати нису одмах уочљиви, битно је остати истрајан и настојати да се испоштује протокол, јер је потребно вријеме организму да се адаптира на нове навике. Будући да није болно, овакав начин вјежбања, без напора и  оптерећења на зглобовима, савјетујемо свима. Циљ нам је пратити ваш процес мршављења и омогућити вам да што прије додјете до жељених резултата.

Смршајте брзо, лако и здраво тако што ћете свом тијелу омогућити и до 30.000 контракција мишића за само пола сата и то на 3 регије уз наш тим љекара и комплетну подршку мршављењу!
 
Више информација о нашем пакету мршављења можете добити на контакт телефон:
 +387 63 890 004