Александра Пријовић распродала Зетру :: Semberija INFO ::

 

Александра Пријовић распродала Зетру


САРАЈЕВО – И док су својевремено Здравко Чолић, Дино Мерлин и други пјевачи уживали у популарности публике у граду на Миљацки, ореолом нове регионалне звијезде може се похвалити Александра Пријовић.


Популарна Прија, гдје год да закаже концерте пуни дворане, а у култној сарајевској Зетри имаће два.

Иако је првобитно био планиран само један, због великог интересовања крајем мјесеца наступаће двије ноћи заредом. 

- А сада моје драго Сарајево. Видимо се и 29. октобра у Зетри - рекла је Пријовићева додавши да ће први концерт  одржати 28. октобра.

Организатори су пресрећни јер по први пут пјева у највећем граду БиХ, а оно што је сигурно је добар провод уз пјевачицу која осваја срца публике гдје год да се појави.

 - Направиће дан за даном спектакл, а сигурно и нешто о чему ће се причати дуго јесте једна од највећих регионалних звијезда данашњице, ако не и највећа, Александра Пријовић - поручили су они. 

Прија је пред концерте које ће ускоро одржати у Сарајеву дошла у посјету граду на Миљацки. Обишла је Башчаршију, а тамо су је фанови, у правом смислу ријечи, потпуно окупирали.

Одушевљење не крију ни Сарајалије.

 - Узбуђени смо што ћемо имати прилику да је слушамо. Сарајлије знају да су концерти најбољи у Зетри, а ту пјевају само звијезде. Једва чекамо, идем заједно са пријатељицама – рекла је Мина А.

Након што је њен трећи концерт у Арени Загреб распродат у једном дану, одлучила је заказати и четврти.

- Након толико позива пријатеља и сарадника и порука обожаватеља,  морала  сам се одлучити и на четврту Арену. Око датума нисмо баш имали избора, јер су унапријед резервисани, тако да ће се нови концерт одржати 4. децембра, четврту вече заредом. Искрено, тешко је радити четири дана заредом, али ја ћу се потрудити да сваки буде као први. Даћу све од себе и више него што ико мисли да могу – казала је Пријовићева.

Подсјећамо, Пријовићева  је одржала три узастопна наступа у београдској Штарк Арени 28., 29. и 30. Септембра, а ускоро се очекују и два концерта у Нишу те један у Тузли.


Глас Српске