ТРАДИЦИЈА КОЈОЈ СЕ РАДУЈУ СВИ ЗАПОСЛЕНИ :: Semberija INFO ::

 

ТРАДИЦИЈА КОЈОЈ СЕ РАДУЈУ СВИ ЗАПОСЛЕНИ


SPORT VISION KIDS DAY

Спорт Висион компанија је и ове године наставила традицију његовања и јачања породичних вриједности, те је у петак, 26.08. изгледало мало другачије за све запослене у управи компаније у Бијељини.


Наиме, ове године је одржан трећи по реду, већ традиционални, Спорт Висион Кидс Даy који је развеселио све запослене и учинио да дјеца стекну незаборавне успомене. Кидс Даy је окупио више од 100 малишана чији су смијех, граја и игра одјекивали канцеларијама.



Малишани су се, прије свега упознали са радним обавезама и просторијама својих родитеља, а након тога уживали у трочасовном програм и игри са аниматорима. Балони, закуска, игре спретности, квиз знања и, прије свега много осмијеха и дружење са новим другарима су оно што је обиљежило овогодишњи Кидс Даy.

Разигране боје, много балона, слаткиша и расположено друштво је уљепшало дан свим малишанима који су били ради да и остатак дана проведу у дружењу са запосленима. Поред лијепих успомена, дјеца су са собом понијела специјално креиране мајице, а сви школарци су добили и прибор за нове школске изазове.

Кидс Даy је манифестација уз коју се подстиче корпоративно-породична атмосфера, тимски дух и омиљени догађај којем се највише радују и дјеца и запослени. У нади да ће сваке године све више и више малишана да присуствује овом догађају, Спорт Висион компанија подстиче и друге компаније да на сличан начин подстакну породичне вриједности ињегују тимски дух својих запослених.