ЗА 15 МИЛИОНА ЕВРА КУПИО СПРАТ У КУЛИ БЕОГРАД! Богаташ Света има и ДВОРАЦ, а свекар је ове познате певачице! :: Semberija INFO ::

 

ЗА 15 МИЛИОНА ЕВРА КУПИО СПРАТ У КУЛИ БЕОГРАД! Богаташ Света има и ДВОРАЦ, а свекар је ове познате певачице!


Јавност је током посете председника Александра Вучића Београду на води брујала о човеку који је купио цео спрат у Кули Београд.

Испоставило се да је у питању Света Тодоровић, свекар певачице Драгане Јане Тодоровић. Он је купио спрат за себе за 15.000.000 евра.

Певачица је заправо снаја Свете Тодоровића човека који у Минхену и Београду има империје. Његове виле, ауто паркови, спратови са одећом, обућом личе на тржне центре јер његова преминула супруга Берина, Сарајка пореклом, је и те како водила рачуна о свом одевању.

Њена свекрва, мајка њеног супруга Ивана, такође у Минхену има ланац козметичких салона.

Иначе , свекар милијардер купио је Јани Тодоровић скупоцени поклон за рођендан. У питању је
ружичаста"биркинка", ташна за коју постоји листа чекања и чија цена, зависно од модела. У свету торби, краљица свих листи чекања је Хермесова Биркин торба. Међу глумицама, певачицама, старлетама она је ствар престижа, а цена јој иде од 7.000 до 70.000 евра.



Јана Тодоровић такође има замак, и то у Постбауер-Хенгу, у близини Нирнберга у Немачкој. Како је Курир раније писао, велелепно здање пре седам година купио је певачицин свекар Света Тодоровић и оно се простире на имању од чак 16 хектара. Поред дворца ту је и језеро, помоћна кућа, велики парк, посебан део за животиње. Дворац се зове Каго Тодоровић и урађен је у барокном стилу с нотом ренесансе, као и неколико кула које му дају посебну драж.

Јана никада јавно није истицала колико је породица њеног супруга имућна, а камоли да има овако вредну некретнину. У дворцу је чак и снимила спот за баладу " Ја сам твоја", али је није причала да је у питању њена грађевина.

- Никада то не бих истицала, али кад сте већ сазнали, јесте, то је дворац мог свекра Свете, ког изузетно ценим и поштујем. Ми смо велика породица и он је један успешан и цењен човек. Одувек сам живела скромно и у том духу васпитавам и своје дете - рекла је певачица пре две године за Курир.


 
(Курир)