Како исхрану прилагодити врелим љетним данима - ОВАКО :: Semberija INFO ::

 

Како исхрану прилагодити врелим љетним данима - ОВАКО


Стигло нам је љето, а са њим и прегршт сунчаних дана и неизбјежан пораст температуре. С нестрпљењем очекујемо већ дуго планирани годишњи одмор. Енергетска потрошња више није иста као у претходним мјесецима, физичка активност нам је другачија, а самим тим и потребе нашег организма. Исхрана је главни фактор који утиче на наше здравље и расположење. Уравнотежени оброци нам дају пријеко потребну енергију за цијели дан, а уз правилну исхрану осигурали смо себи добро расположење, хидрираност и добру пробаву. 



Када говоримо о храни током љета, сигурно нећемо помислити на дуготрајно стајање поред шпорета, док нешто динстамо, пржимо или печемо. То радије чинимо током зимских дана. Љети некако увијек трагамо за рецептима чија је припрема брза и није захтијевна, а да су истовремено укусни, храњиви и лако пробављиви. Бијело месо је неизоставан састојак као извор висококвалитетних бјеланчевина и одличан извор протеина. Богато је минералима попут жељеза, бакра, цинка, као и витамином Б12. Пилеће месо ће ојачати вашу форму и одржаће вашу фит линију.



Фит сендвичи

Топли или свјежи, сендвичи су увијек добродошли као доручак, оброк на послу или предах у природи. Да бисте били сигурни да једете здраво и квалитетно, сендвич припремите сами. Одаберите свјеже састојке провјереног квалитета, и уколико су домаће контролисане производње, будите сигурни да ћете уживати у здравом и протеиснком оброку који ће свакако утицати на ефикасност обављања ваших дневних активности. Пилећа прса у омотачу или пилећа прса деликатес са пажљиво бираним комадима најквалитетнијег пилећег меса бренда ОВАКО, биће савршен додатак вашем сендвичу. А ОВАКО резани програм ће ваш оброк учинити још једноставнијим за припрему.
 
Фит салате

Као идеалан љетни оброк у врелим љетним данима, салате су здрав и лаган оброк који ће нас заситити и дати нам сву потребну енергију. Идеално је када салату чине сви састојци које волимо и када је зачињена баш по нашој мјери. Зато је најбоље да је припремимо сами било да је планирамо за ручак на послу или лагану вечеру код куће. Како би вам ова салата обезбиједила унос протеина без имало масноће, додајте коцкице преукусног ОВАКО деликатесног димљеног пилећег филеа прављеног по традиционалном рецепту за највеће гурмане и сладокусе.

О производима


Домаћи пилећи ОВАКО фит производи су израђени по највишим ЕУ стандардима уз строго контролисану исхрану пилића. Традиција и квалитет гарантују задовољство потреба потрошача уз цертификате ХАЛАЛ и ХАЦЦП стандарда. 


Маркетинг