ВЕЧИТИ ДЕРБИ ОДЛУЧУЈЕ ШАМПИОНА: ОДИГРАЈ КОМБИНАЦИЈУ ГОЛОВА И ПРОФИТИРАЈ :: Semberija INFO ::

 

ВЕЧИТИ ДЕРБИ ОДЛУЧУЈЕ ШАМПИОНА: ОДИГРАЈ КОМБИНАЦИЈУ ГОЛОВА И ПРОФИТИРАЈ


Након пет година, Црвена звезда и Партизан ће у „Вечитом дербију“ извјесно одлучити шампиона Србије, а кладионица Меридиан има највеће квоте на планети за дуел два највећа српска клуба!

Ако и даље немате налог, нема проблема! Свега пар минута је неопходно да се региструјете, а свим новим играчима, кладионица Меридиан потпуно бесплатно и без услова даје 20 КМ бонуса за клађење и 10 КМ казино бонуса добродошлице.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ПАРТИЗАН – 1 (2.30), X (3.20), 2 (3.75)

Од почетка сезоне, Партизан је имао константну предност на табели и држали су је све до саме завршнице првог дијела сезоне у Суперлиги Србије. Пред претходни дерби који је одигран 27. фебруара , црно-бијели су имали пет бодова предности, међутим Звезда је славила са 2:0 и смањила заостатак.

До почетка лиге за шампиона, Партизан је још два пута просуо бодове. Прво су изабраници Александра Станојевића одиграли 0:0 са Напретком у Београду, а прошлог викенда је истим резултатом завршен двобој против Чукаричког на Бановом Брду. Звезда је све своје мечеве добила, па тренутно она има два бода више од највећег ривала на седам кола до краја првенства.

Црвена звезда и Партизан иза себе имају најуспјешнију европску кампању у посљедњих 15 година. Црвено -бијели су стигли до осмине финала Лиге Европе гдје су испали од Гласгоw Рангерса, док је „Парни ваљак“ елиминисан у истој фази Лиге конференција од Феyеноорда. Квалитет је присутан у оба табора и то обећава одличан дерби.

Кладионица Меридиан има најбогатију понуду игара и највеће квоте на планети за највећи празник српског фудбала.
С обзиром да је у дербију тешко прогнозирати побједника, једна од игара која се намећа као веома примамљива је КОМБИНАЦИЈА ГОЛОВА. Квота на игру И 1-3&ИИ 1-3 (1-3 гола у првом и 1-3 гола у другом полувремену) је одличних 2.25!

У прошлом „Вечитом дербију“ су виђена два гола у првом полувремену, а ако мислите да то сада неће бити случај, комбинација И 0-1&ИИ 0-1 (ни у једном полувремену неће бити постигнута два гола) по квоти 1.95 дјелује као прави избор.

За оне који вјерују да ће дуел Звезде и Партизана понудити голове, рискантна комбинација голова И 0-1&ИИ 2-3 (0-1 гола у првом и 2-3 гола у другом полувремену) се нуди по фантастичној квоти 3.65.

Бонуси у Меридиану иду и до 200%!  За први депозит на Меридиан налог, добијате бонус од 100% и 50 поклон спинова и то није све. За другу уплату добијате додатних 60% бонуса и 30 бесплатних спинова, али ни то није крај. У пакету добродошлице вас чека још један поклон, те за трећу уплату вам припада додатних 40% бонуса и 20 поклон спинова.
Путем МЕРИДИАН ДОПУНЕ, рачун можете допунити на преко 900 уплатних мјеста (киосци, бензиске пумпе, маркети...) у Босни и Херцеговини, а уплате без манипулативних трошкова можете извршити и преко картице (ВИСА, Маестро, МастерЦард), банке, поште, СМС-а, Кликера и Xбона.