Горан Бреговић у перманентној депресији, само ћути и плаче :: Semberija INFO ::

 

Горан Бреговић у перманентној депресији, само ћути и плаче


Горан Бреговић пао је у депресију и само ћути и плаче, а ћерке и супруга Џенана узалуд покушавају да га утеше!

"Горан је био изузетно везан за млађу сестру. Иако нису живели заједно јер су Брегини родитељи били разведени, па је сестра била с оцем у Сплиту, а он код мајке у Сарајеву, он је често боравио лети код сестре и много је волео! Зато га је њена изненадна смрт и те како погодила " објашњава извор Курира и додаје:

"Не знам како ће пребродити губитак јер депресија малтене узима маха. Добио је да пије неке антидепресиве не би ли се мало опоравио, па се његови најближи надају да ће му временом бити лакше. Шта ће, живот иде даље иако је губитак заиста тежак" закључио је извор Курира.

Дајана Бреговић-Марић, млађа сестра Горана Бреговића преминула је изненада у 61. години.

Обавијест о смрти Горанове сестре објављена је у осмртницама у Слободној Далмацији, а тамо пише да је тихи спровод обављен у кругу уже породице.

Бреговић је с Дајаном провео младалачке дане, јер су његови родитељи Фрањо и Борка били растављени. Због тога је он повремено живио у Сарајеву и Сплиту.

Млађа сестра живјела је у стану који је добио њихов отац када је отишао у мировину у кварту Блатине. То је стан у којем је настала цијела посљедња плоча бенда 'Бијело Дугме'.

Горан није често тамо навраћао због пословних обавеза, но једном приликом је открио како је његова породица сентиментално везана за Далмацију.

Дајана и Горан имају још једног брата, Предрага, а она је једном свом сину дала презиме Бреговић због тога што њезина браћа нису имала мушких потомака.

​Курир / Независне