ЈУБИЛАРНА 25. „НОЋ КЊИГЕ“ У КЊИЖАРАМА „КУЛТУРА“ :: Semberija INFO ::

 

ЈУБИЛАРНА 25. „НОЋ КЊИГЕ“ У КЊИЖАРАМА „КУЛТУРА“


Омиљена манифестација свих који воле књигу и читање, јубиларна 25. „Ноћ књиге“ и овога пута ће трајати пуна три дана, од 10. до 12. децембра 2021. године, коју организују издавачка кућа „Лагуна“ и књижарски ланац „Делфи“ из Београда.  У књижарама „Култура“ у Бања Луци, Приједору, Бијељини, Сарајеву, Тузли, Градишци, можете пронаћи омиљене књиге по сниженим цијенама.  Такође, ова манифестицаја одржаће се и у књижарама „Делфи“ и „Лагуниним клубовима читалаца“ у 33 града у Србији и региону, као и на сајтовима laguna.rs i delfi.rs под покровитељством Eurobank Србије.

Попусти на Лагунина издања за куповину једне књиге биће 25%, за двије 30%, за три 35%, а за четири или више књига 40%.

На сајту највеће online књижаре delfi.rs поред Лагуниних издања, доступне су и књиге других издавача који су се прикључили „Ноћи књиге“ по цијенама сниженим за 20%, а исти попуст важи и за сјајан gift програм.

Вјероватно најљепши дио припреме за Лагунину манифестацију „Ноћ књиге“ јесте припрема списка са насловима којима ћете обогатити своје полице са књигама. Међу новитетима налази се мноштво издања домаће и свјетске књижевности за дјецу и одрасле у којима ћете уживати. Неке од њих су : Ју Несбе „Острво пацова и друге приче“, роман Ведране Рудан „ Љубав на посљедњи поглед“,  нови роман краљице романтичне комедије Софи Кинсела „Забава тек почиње“, Вања Булић „Тата у другом стању“ и многе друге. Од дјечијих издања ту су наставци популарног серијала о Амелији Зубић, као и књига „Приче о животињама са свих континената“.

Повлаштена цијена испоруке DHL-ом за поруџбине преко сајта delfi.rs у току манифестације за територију Босне и Херцеговине износиће 20 конвертибилних марака. Трошкови испоруке за поруџбине из Босне и Херцеговине које се плаћају платним картицама или уплатом на жиро рачун су 2,90 конвертибилних марака, док испорука поштом за поузећа износи седам конвертибилних марака.

Припремите своје спискове на вријеме јер почиње још једна „ Ноћ књиге“ и прилика да обогатите своје полице.