НАРОД ПОДРЖАВА ПОЛИТИКЕ ЦВИЈАНОВИЋЕВЕ И ДОДИКА :: Semberija INFO ::

 

НАРОД ПОДРЖАВА ПОЛИТИКЕ ЦВИЈАНОВИЋЕВЕ И ДОДИКА


Кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Недељко Ћорић рекао је вечерас у Горњем Црњелову  да је током кампање уочено значајно повјерење народа у СНСД и његове кандидате, а оно је сваким даном све веће и веће.

"Сигуран сам да ће Република Српска настављати путем развоја , да ћемо наставити да радимо и градимо за наш народ као што смо то радили и у претходним годинама. Народ препознаје оне који дају конкретне резултате,  али и оне који нуде празна обећања. Конкретне политике које води СНСД на челу са Милорадом Додиком  и Жељком Цвијановић  дале су резултате. Прошли смо са народом кроз најтежа времена, времена најтеже економске кризе, рецесије, поплаве, успјешно се носили са пандемијом вируса корона ", подсјетио је Ћорић.

Он је додао и да је сигуран да ће са народом Српске савладати и све нове изазове који се дешавају на геополитичкој сцени, а и те како се осјети, каже, и на нашем простору.

"Ми имамо рјешење и оно се унапријед зна - радимо предано и за све изазове бићемо са нашим народом и скупа све рјешавати, све препреке. Оно што ме посебно радује јесте да народ, а долазим са још једног скупа, подржава безусловно Милорада Додика и Жељку Цвијановић", рекао је Недељко Ћорић.

Кандидат СНСД -а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест Бранка Гаврић поручила је на трибини у Горњем Црњелову да вјерује да ће мјештани овог напредног села 2.октора подршку дати СНСД-у , они знају коме повјерење треба дати.

"Сјећају се како су некад вриједно радили, али зато нису имали подстицаје. Доласком СНСД на власт, прије свега пољопривредници су осјетили велики бољитак и напредак, различите врсте подстицаја, субвенција , све је то нешто што се дешавало у претходном периоду и нешто што ће сигурно обиљежити период пред нама уколико власт и даље буде у рукама СНСД-а", поручила је Гаврићева.



Она је додала да је кампања при крају те да ће за СНСД бити побједничка.

"Увјерени смо да ће сви грађани дати повјерење кандидатима за Народну скупштину Српске и Парламентарну скупштину БиХ и , свакако нашим провјереним лидерима, Милораду Додику и Жељки Цвијановић како бисмо наставили путем просперитета и бољитка за све грађане Републике Српске", рекла је Гаврићева.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест Јованка Ђурђевић рекла је  грађанима да је веома важно да гласају за озбиљне људе а то су двије листе СНСД-а, те за доказане лидере који знају да воде Републику Српску, који бране и чувају њене интересе.

"Важно је истаћи резултате које је постиже Влада Српске о чему свједоче економски показатељи. Из године у годину се повећавају подстицаји, значајна подршка се даје вишечланим породицама а помоћ је присутна и за студенте који имају услове за бесплатно студирање...", рекла је Јованка Ђурђевић.



Због свега што смо започели , рекла је, грађани су  ти који могу дати подршку наставку доброг континуитета, живота, јер СНСД и партије око њега, могу и хоће и боље  и више, јер носе Српску у срцу .

„Зато 2. октобра сви да изађемо на изборе и да подржимо кандидате за предсједника Српске Милорада Додика и Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ“ рекла је Ђурђевић.