СНСД БИЈЕЉИНА: СВИ СУ ЈЕДНАКИ, МИТРОВИЋ НИЈЕ "ДАО СНАЖНУ ПОДРШКУ ЈЕДНОМ ОД КАНДИДАТА" :: Semberija INFO ::

 

СНСД БИЈЕЉИНА: СВИ СУ ЈЕДНАКИ, МИТРОВИЋ НИЈЕ "ДАО СНАЖНУ ПОДРШКУ ЈЕДНОМ ОД КАНДИДАТА"


Градски одбор СНСД Бијељина ограђује се од тврдњи изнесених у појединим медијима на подручју Бијељине, да је носилац листе кандидата за Народну скупштину Републике Српске Војин Митровић, „дао снажну подршку једном од кандидата са листе СНСД“.

Сигурни смо да тако нешто није изговорено, или је барем редакцијском обрадом текста, односно жељом уредника да направи атрактиван наслов, дошло до ове грешке.

За Градски одбор СНСД Бијељина ово је крупна грешка, јер је у супротности са основама наше кампање, односно нашим снажним политичким принципима, по којима су сви кандидати СНСД Бијељина апсолутно исти.

Увјерени смо да је наша листа препуна изузетно квалитетних кандидата, и да чланство СНСД-а, као и грађани Бијељине, сигурно неће погријешити давањем подршке било ком кандидату са наше листе.

На предстојећим изборима, уз побједу Милорада Додика и Жељке Цвијановић, у Народној скупштини Републике Српске биће сигурно досад највећи број народних посланика из СНСД. Сви они за нашу партију су подједнако добри и најмање је важно ко ће то индивидуално бити.

Побједа ће бити заједничка, ЈЕР ВОЛИМО СРПСКУ!