ЗА ЉУДЕ КОЈИ МАЊЕ ПРИЧАЈУ, А ВИШЕ РАДЕ :: Semberija INFO ::

 

ЗА ЉУДЕ КОЈИ МАЊЕ ПРИЧАЈУ, А ВИШЕ РАДЕ


На предизборним скуповима Партије демократског прогреса на којима се представља кандидат за предсјединка РС, Јелена Тривић, неријетко се присутнима уз снажне поруке обраћа и Младен Иванић, почасни предсједник ове партије.

„Додик је на мјесту члана предсједништва показао двије карактеристике, једна на ријечима галами, а на дијелима све губи. Додик ове четири године нема ни једне побједе, има само пораз. И ајде само што их он има, него је проблем што их има у Република Српска и српски народ у цјелини, изолован потпуно, без перспективе, сви нас гледају кроз њега, а ми нисмо Миле. Паметнији смо о цивилизованији и културнији, а прије свега поштенији. Зато нам у Сарајеву требају људи који ће мање причати, а више радити. Госођа Тривић је преузела можда и најтежу битку да управо тог Милорада Додика таквог, побиједи и направи кључни преокрет у Републици Срској, да коначно ову тешку и лошу фазу нашег политичког живота затвори. Она искрено вјерује у Републику Српску која је другачија од овога што је Миле правио.
  • Републику која ће царовати поштење, а не корупција.
  • Републику која ће бити окренутија обичном човјеку, а не малој групи привилегованих богатих тајкуна и политичким личностима.
  • Републику која је базирана на закону.
  • Републику која је поносна што је Република Српска, али и што је дио свијета.“ – поручио је Иванић овом приликом.