МИТРОВИЋ: “НЕ СМИЈЕМО ДОЗВОЛИТИ УНИТАРНУ БИХ - ЗАТО МОРАМО ПОДРЖАТИ ДОДИКА И ЦВИЈАНОВИЋЕВУ” :: Semberija INFO ::

 

МИТРОВИЋ: “НЕ СМИЈЕМО ДОЗВОЛИТИ УНИТАРНУ БИХ - ЗАТО МОРАМО ПОДРЖАТИ ДОДИКА И ЦВИЈАНОВИЋЕВУ”


Не смијемо дозволити да на власт дођу они који желе унитарну БиХ и испуњавају интересе бошњачког Сарајева и зато морамо подржати Милорада Додика и Жељку Цвијановић како би Република Српска остала јака, стабилна и просперитетна, изјавио је вечерас Војин Митровић, носилац листе СНСД-а за Народну скупштину из Изборне јединице шест.

Говорећи пред око хиљаду грађана на трибини СНСД-а у Лопарама којој су присуствовали Милорад Додик и Жељка Цвијановић, Митровић је нагласио да долазе озбиљна и тешка времена и да Републици Српској требају доказани државници као што су Додик и Цвијановићева.

“Не требају нам истрошени поличари као Шаровић  или аматери као Јелена Тривић нити смијемо да им дозволимо да се коцкају са Републиком Српском због живота датих за Српску”, истакао је Митровић.
Према његовим ријечима, Републици Српској требају доказану људи иза којих постоје дјела за разлику од ових других који имају празне приче и обећања.
 

“Били су на власти и ништа нису урадили за бољу Српску”, рекао је Митровић, истичући да кандидати за највише функције морају да се залажу за јаку и стабилну Републику Српску.

Ови други, како каже, желе да блате успјехе СНСД-а, јер им је једини циљ да дођу на власт, а онда да испуњавају интересе бошњачког Сарајева и страних амбасада.

“Народ Републике Српске неће  и не смије то да дозволи”, изјавио је Митровић.
Истичући да је Милорад Додик био уцјењиван и да су му уведене санкције, Митровић је нагласио да је Додик остао уз свој народ и остварио интерес свог народа.
 

“Жељка Цвијановић наставиће тај пут гдје је Додик стао и гдје се без Републике Српске не могу доносити одлуке и БиХ без Републике Српске неће постојати”, рекао је Митровић.

Он је поручио Бакиру Изетбеговићу да он не може одлучивати о судбини Републике Српске.
“О томе ћемо ми да одлучујемо, јер је наш циљ јака,  стабилна и просперитетна Република Српска”, изјавио је Митровић.

Према његовим ријечима, Република Српска од 2. октобра може да крене путем који предводи СНСД, а то је пут стабилности, јачања територијалног интегритета и свих надлежности Српске.

Митровић истиче да је сигуран да народ Семберије и Републике Српске зна изабрати пут јачања и стабилности Српске.
 

“СНСД жели јаку и стабилну Републику Српску, а то можемо остварити само са Милорадом Додиком и Жељком Цвијановић. Живјела Република Српска, живјела Србија”, поручио је Митровић.