Успјешно завршене "Витешке игре Угљевик 2024": Најбољима награде уручио начелник Перић :: Semberija INFO ::

 

Успјешно завршене "Витешке игре Угљевик 2024": Најбољима награде уручио начелник Перић


Екипа из Коцељева (Србија) побједник је Првог првенства "Витешких игара Угљевик 2024" које су одржане данас у Угљевику.
 
Награду од 1.500 КМ најбољина уручио је начелник Угљевика Василије Перић који ја захвалио свим учесницима ове данашње манифестације на фер-плеј борби и свему приказаном бројној подмајевичкој публици.
 
Перић је истакао да су Угљевичани данас били домаћини такмичења који код Срба има дугу и свијетлу традицију.
 
-Посебно ме радује учешће најмлађих у овом такмичењу. Одавно је наше опредјељење подршка младим покољењима и заиста са ове временске дистанце могу да изразим огромно задовољство постигнутим резултатима у раду са младим нараштајима-рекао је Перић.


 
На вечерашњој одржаној скупштини чланови конопашких клубова из Републике Српске изабрали су Велимира Ђорђевића из Угљевика за предсједника Конопашког савеза БиХ и чланове управног одбора.
 
Ђорђевић је захвалио за подршку истичући да ће се трудити да оправда ово повјерење које је добио од својих колега.
 
У име екипе "Рудар Таг" организатора такмичења, Ђорђевућ је оцијенио је успјешним Прво првенство "Витешких игара-Угљевик 2024" и захвалио свима који су подржали данашњу манифестацију а посебно општини Угљевик и њеном начелнику Перићу.
 
Другопласира је била екипа домаћина "Рудар Таг" којој је уручено 700 КМ док је треће мјесто освојила екипа из Свилајнца (Србија) и награду од 400 КМ.
 
Никола Илић из Коцељеве био је најбољи такмичар у обарању руке, другопласирани је био такмичар Младен Живуљевић из Свилајнца а трћепласирани у овој дисциплини био је Милан Голубовић из домаћег"Рудара Таг".