Саша Стојановић: Срећа је у даривању :: Semberija INFO ::

 

Саша Стојановић: Срећа је у даривању


Да међу нама још има хуманих људи, спремних да помогну како би радост предстојећих празника озарила лица и оних који живе тешко, доказује  примјер Саше Стојановића, који већ седам  година уназад организује хуманитарну акцију под називом - “Божић за све.”

Све је почело тако што је самоиницијативно купио печеницу једној социјално угроженој породици, прича Саша и наглашава да га радује што се сваке године, све више његових пријатеља и гостију С кафеа ,укључује у ову хуману акцију.



-Протеклих година, све је то уз помоћ мојих пријатеља и гостију у кафеу, прерасло у једну много ширу акцију, током које смо прикупљали средства за куповину значајног броја печеница, које смо дијелили угроженим породицама. Поред божићних печеница, дијелили смо и новогодишње пакетиће, као и новчану помоћ. Није битно колики прилог током акције, ко може оставити, битно је да је од срца”, каже Саша и додаје да му је изузетно драго што још увијек има много добрих људи, који су спремни да помогну онима којима је помоћ потребна.

Ове године куповином кућанских апарата, уљепшаће празнике  за неколико социјално угрожених продица ,које ће изабрати уз помоћ Центра за социјални рад,а дио средстава планирају одвојити и за једног осмогодишњег дјечака, који је тешко болестан .

Саша наглашава да њега, као и све оне који учествују у овој акцији, неизмјерно радује чињеница да ће неком измамити осмијех на лице и на крају истиче, да је истинска срећа, у искреном даривању.

(Семберија инфо)